tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post1563241615528020786..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Choceur Pfefferminz ciemna 50 % z nadzieniem miętowymKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-44721662290855240172021-09-03T12:43:55.905+02:002021-09-03T12:43:55.905+02:00Nie sądzisz, że w przypadku takich produktów, czy ...Nie sądzisz, że w przypadku takich produktów, czy też pastylek miętowych w czekoladzie trudno o wyższą zawartość kakao? <br /><br />Wątpię, byś spotkała się z taką konsystencją nadzienia. Ona była tak osobliwa, dziwna... Mentosy jadłam sto lat temu, ale to było dokładnie to (w sensie one sprzed lat, bo możliwe, że teraz są inne), jakby wymieszane z krówką. <br />Smak? After Eight nie kojarzę na tyle, by stwierdzić podobieństwo (lub nie), bo nigdy ich nie lubiłam, ale możliwe. Lubiłam za to te: https://www.chwile-zaslodzenia.pl/2015/09/goplana-pastylki-mietowe-w-czekoladzie.html A do tych to podobne nie było.Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-24546684667600478422021-09-03T12:39:36.566+02:002021-09-03T12:39:36.566+02:00W Aldim już dawno zauważyłam wycofywanie lepszych ...W Aldim już dawno zauważyłam wycofywanie lepszych produktów, a np. jakość Moser Roth drastycznie spadła. Do tego stopnia, że obecnie trzymam się z daleka i do marketu nawet nie zaglądam.Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-47004106147085026252021-09-03T09:44:42.141+02:002021-09-03T09:44:42.141+02:00Na dzień dobry zniechęca mnie zawartość kakao. Pot...Na dzień dobry zniechęca mnie zawartość kakao. Potem szata graficzna - wygląda na przypisaną produktowi taniemu smakowo i byle jakiemu. Ciekawe nadzienie, acz nie rozumiem opisu. Tzn. nie mogę z niczym skojarzyć takiej konsystencji, choć nie wykluczam, że i ja takowej doświadczyłam. Opis smaku nadzienia trochę kojarzy mi się z doznaniami aftereightowymi.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-56875950873142185812021-09-03T08:52:26.963+02:002021-09-03T08:52:26.963+02:00Mnie również smaczniejsze wydają się Chateau, dług...Mnie również smaczniejsze wydają się Chateau, długo myślałam, że Choceur to jego podróba ... Obecnie u nas w Aldi niestety wycofano wszystkie Chateau i wprowadzono Choceur... :((Anonymousnoreply@blogger.com