tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post1592762995467372570..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Erithaj Ham Luong Chocolat Noir Vietnam 80 % ciemna z WietnamuKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-5482216106608529162017-07-02T16:30:32.072+02:002017-07-02T16:30:32.072+02:00Nie pomyliłam się, bo w smaku tu chamskości nie by...Nie pomyliłam się, bo w smaku tu chamskości nie było, ale i tak Ci oczywiście tej czekolady nie polecam. W sumie mi tak jako tako smakowała, ale są lepsze. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-51660138494173446512017-07-02T11:14:48.080+02:002017-07-02T11:14:48.080+02:00Z całej recenzji najlepiej zapamiętałam słowo &quo...Z całej recenzji najlepiej zapamiętałam słowo "chamsko". Nawet jeśli stało przed nim "nie" - a na pewno nie stało lub się pomyliłaś :P - to i tak niczego dla mnie nie zmienia. Zresztą nawet Ciebie odrobinę rozczarowała, więc po co tam ja?Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-53541317063948142162017-06-27T10:11:26.859+02:002017-06-27T10:11:26.859+02:00Prawdziwa klasa! Prawdziwa klasa! Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-67467844852284787142017-06-27T10:11:04.432+02:002017-06-27T10:11:04.432+02:00Ervisha, ale nie da się zrobić tak tylko jednej cz...Ervisha, ale nie da się zrobić tak tylko jednej czekolady. :PKimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-59087446746838298982017-06-27T10:08:51.203+02:002017-06-27T10:08:51.203+02:00Madecasse z kolei nawet do setki dodało i wyszło g...Madecasse z kolei nawet do setki dodało i wyszło genialnie, bo z takimi twarogowymi nutami, zakładam że właśnie tłuszcz je podkreślił. Domori z kolei samego kakao i tak za mało jak dla mnie dodaje - myślę tu o tych 70 %. Nie można więc powiedzieć, że wszystko opiera się na którymś elemencie, ale właśnie... Jak trochę zawodzą aż dwa (i tłuszcz, i palenie) to wiadomo. <br /><br />A o wietnamskim kakao sama nie wiem, co myśleć. W Erithaj normalnie się zakochałam, ale np. Marou aż takiego wielkiego wrażenia na mnie nie zrobiło. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-82575332557142876512017-06-27T06:08:12.176+02:002017-06-27T06:08:12.176+02:00A może to cecha tej jednej tabliczki albo partii? ...A może to cecha tej jednej tabliczki albo partii? Czasem i tak się trafia Ervishahttps://www.blogger.com/profile/07917696057008262139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-21800752685139867912017-06-26T23:41:48.371+02:002017-06-26T23:41:48.371+02:00Już za samo opakowanie, takie eleganckie, miałaby ...Już za samo opakowanie, takie eleganckie, miałaby u nas duży plus :DCandy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-42708059005368846852017-06-26T11:23:22.705+02:002017-06-26T11:23:22.705+02:00Chętnie spróbowałbym jakiejś czekolady z wietnamsk...Chętnie spróbowałbym jakiejś czekolady z wietnamskiego kakao, bo jeszcze nie miałem okazji. Rzeczywiście, z paleniem i dodawaniem tłuszczu kakaowego trzeba uważać, bo można przesadzić, Domori nie dodaje i wychodzi rewelacyjnie.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.com