tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post2454941611806079090..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Chocolate Tree 70 % Dark Whisky Nibs ciemna z Peru z nibsami i whiskyKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-63478286411850796542019-03-17T12:57:51.359+01:002019-03-17T12:57:51.359+01:00Podział był mniej więcej taki zawsze. Nigdy tylko ...Podział był mniej więcej taki zawsze. Nigdy tylko tak wprost chyba tego nie napisałam. W góry nie gorsze, a takie, które w normalnych okolicznościach by mnie nie interesowały, np. za bardzo chrupiące, z całymi orzechami. Miałam długą przerwę przez brak czasu i finansów, ale w kwietniu jadę. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-89236352637085100672019-03-16T10:51:08.530+01:002019-03-16T10:51:08.530+01:00O, ciekawy podział degustacji. Nowy? Nie przypomin...O, ciekawy podział degustacji. Nowy? Nie przypominam sobie, żebyś kiedykolwiek o nim wspominała. Ze starych czasów pamiętam tylko, że jak gorsza, to w góry ją :D W ogóle wyjeżdżasz jeszcze czy brak czasu?<br /><br />Konsystencja nie moja. Brak bagienka, proch i małe nibsy - eee, yyy. Za to piekąca ozór whisky sztos. Jadłabym.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-49653914896500538702019-03-13T07:38:15.404+01:002019-03-13T07:38:15.404+01:00O, jakoś kojarzyłam tę markę z Wielką Brytanią, ni...O, jakoś kojarzyłam tę markę z Wielką Brytanią, nie wiem, dlaczego.<br /><br />Być może. Chociaż akurat nie jestem pewna, czy w takiej formie to, jaka to whisky, jest aż tak istotne. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-14895920600253010672019-03-13T07:36:00.385+01:002019-03-13T07:36:00.385+01:00Biorąc pod uwagę, że czasem w słodyczach jest 1-2%...Biorąc pod uwagę, że czasem w słodyczach jest 1-2% spirytusu... to i tak nie wiem, jak tu procent na whisky przenieść, haha.<br />To po prostu na tyle intensywny dodatek, że nawet odrobina wiele zmienia. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-91969042487975773782019-03-12T12:24:40.383+01:002019-03-12T12:24:40.383+01:00Też próbowałem tylko jednej ich tabliczki, ale z p...Też próbowałem tylko jednej ich tabliczki, ale z przyprawami (Chai Spice) - bardzo fajna. Jako ciekawostkę można dodać, że firma jest szkocka (może whisky też było?), główną siedzibę mają w Edynburgu.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-29999056788547889572019-03-12T06:41:07.210+01:002019-03-12T06:41:07.210+01:00Nigdy nie piłam whisky, więc pewnie nie wyczułabym...Nigdy nie piłam whisky, więc pewnie nie wyczułabym tylu smaków co Ty. Jestem jednakże pewna, że nie byłabym nią za bardzo zadowolona - nie lubie smaku alkoholu w slodyczach :p 6% whisky niby nie wydaje się dużo, a jednak widzę że niemal zdominowała czekoladę :) First Aid Sweethttps://www.blogger.com/profile/16951110390639967631noreply@blogger.com