tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post4184376224870981722..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Zotter Honey Nuts mleczna 50 % z miodowym marcepanem i nugatem migdałowym z karmelizowanymi migdałami i orzechami laskowymi w miodzieKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-53647838438869755602020-05-13T23:11:43.158+02:002020-05-13T23:11:43.158+02:00Chałwa ogólnie ma właśnie, jak pisałam, też inne w...Chałwa ogólnie ma właśnie, jak pisałam, też inne wady i wg mnie - i to takie, bo jest chałwą, zrozumiałe. Chociażby to, jak zalepia zęby, jest tłusta etc. Składy, ceny... Sporo tego oprócz słodyczy. Jednolity, ale obłędny smak u mnie nie byłby problemem. Wartość najedzeniowa? Zależy ile miałabym jej zjeść - większej ilości nie dałabym rady, bo właśnie za słodka + to wszystko inne, więc kiepsko.<br /><br />Powiem Ci, że to był "spoko miodek", małą mnie by pewnie zachwycił. Obecna ja zdecydowanie wolałabym jakiś charakterniejszy.<br />W sumie nie mam nic do tej soli w sensie takim, że nie wywaliłabym jej bez jednoczesnego zmniejszenia słodyczy (jak pisałam). Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-27770995907667178312020-05-13T09:58:32.899+02:002020-05-13T09:58:32.899+02:00Ja nie jem chałwy nie dlatego, że jest za słodka, ...Ja nie jem chałwy nie dlatego, że jest za słodka, tylko przez niską wartość najedzeniową i jednolity smak. Nie podoba mi się wszechobecny miód, ale nie mogę tego uznać za wadę w czekoladzie miodowej. Podoba mi się za to chlebowość. Pomyślałam o chlebie z dzieciństwa, z prawdziwej piekarni: mocno wypieczonym, chrrrupiącym, jeszcze ciepłym. Marcepan oczywiście super. Sól? Hmm, wolałabym bez.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.com