tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post6828964176312533757..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Dolfin Noir Gingembre frais ciemna 60 % z imbiremKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-84307557652582331302018-12-02T11:25:15.109+01:002018-12-02T11:25:15.109+01:00Piernikowawe biszkoptowe ciasto super, ale imbir -...Piernikowawe biszkoptowe ciasto super, ale imbir - zło. Kolejna czekolada, z której nie chciałabym nawet rządka.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-83102429156437722782018-11-30T09:48:47.343+01:002018-11-30T09:48:47.343+01:00To byłaby świetna czekolada na przekonanie się do ...To byłaby świetna czekolada na przekonanie się do niego. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-91949211337165420412018-11-29T11:19:27.348+01:002018-11-29T11:19:27.348+01:00Powoli przekonujemy się do imbiru, więc mogłybyśmy...Powoli przekonujemy się do imbiru, więc mogłybyśmy spróbować tej czekolady :) Candy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.com