tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post6967054399432501518..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Zotter Labooko 72% Peru with Fleur de Sel ciemna z soląKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-66105001867477258222018-08-19T20:42:35.181+02:002018-08-19T20:42:35.181+02:00Z dziką, kimikową przyjemnością.Z dziką, kimikową przyjemnością.Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-4595673341256649002018-08-19T11:28:02.484+02:002018-08-19T11:28:02.484+02:00Chyba jak można tę potworność awokado jeść :DChyba jak można tę potworność awokado jeść :DOlga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-44006671503786415672018-08-12T21:47:36.037+02:002018-08-12T21:47:36.037+02:00Nigdy nie zrozumiem, jak można takie potworności o...Nigdy nie zrozumiem, jak można takie potworności o awokado wygadywać. :PKimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-89383530187519611722018-08-12T21:47:13.894+02:002018-08-12T21:47:13.894+02:00Też jestem ciekawa. Szczerze? Myślę, że nie, bo to...Też jestem ciekawa. Szczerze? Myślę, że nie, bo to było za bardzo zgrane. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-27646945397405360962018-08-12T11:51:31.482+02:002018-08-12T11:51:31.482+02:00Kremowość jest dobra, ale awokado to zło - ble, fu...Kremowość jest dobra, ale awokado to zło - ble, fuj. Z solą bym nie ryzykowała. Tabliczka nie dla mnie.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-34987230751745760572018-08-10T08:32:09.006+02:002018-08-10T08:32:09.006+02:00Ciekawe czy ta sól by mi przeszkadzała ;)Ciekawe czy ta sól by mi przeszkadzała ;)Ervishahttps://www.blogger.com/profile/07917696057008262139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-1357892676189893912018-08-08T23:16:17.566+02:002018-08-08T23:16:17.566+02:00Taak, ten dym, porzeczki i taki poważniejszy karme...Taak, ten dym, porzeczki i taki poważniejszy karmel... cieszę się jednak, że mi pod mięso nic tu nie podchodziło. Mięsożercą jestem, czekolady z mięsem mi smakują, ale fanką mięsnych nut w czystych czekoladach nie jestem. Ciekawi mnie... czy to gdzieś przy tym "drewienku" / wiklinie mi się ukryło? Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-47701233235371790832018-08-08T23:12:47.701+02:002018-08-08T23:12:47.701+02:00Z dwojga złego chyba lepiej za mało, niż za dużo w...Z dwojga złego chyba lepiej za mało, niż za dużo w przypadku takiej czekolady. :PKimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-82427886142229481602018-08-07T11:43:55.786+02:002018-08-07T11:43:55.786+02:00Nastawiłem się na sól i byłem zawiedziony, że jest...Nastawiłem się na sól i byłem zawiedziony, że jest jej tak mało, ale poza tym, rewelacyjna.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-41982350426996067662018-08-07T05:49:57.096+02:002018-08-07T05:49:57.096+02:00Spodziewałam się dużo bardziej słonej tabliczki, a...Spodziewałam się dużo bardziej słonej tabliczki, ale w sumie cieszę, że wyszła w ten sposób. Odebrałam ją jako jednocześnie suchą i śmietankowo gładką; dymno-mięsne nuty występowały obok czarnej porzeczki, a pod koniec wyszło trochę karmelu. Ogólnie sól bardziej uwypuklała pewne cechy kakao zamiast stanowić dominujący dodatek. Chętnie do niej wrócę w poszukiwaniu ananasów :D johngalthttps://www.blogger.com/profile/14330734802897214151noreply@blogger.com