tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post7483478295089653816..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Zotter Kir Royale ciemna 70 % z czekoladowym kremem z szampanem i kremem z czerwonych porzeczek z likierem z czerwonych porzeczek oraz warstwami nugatu migdałowego i białej czekoladyKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-61628653871998590222018-12-18T13:42:54.552+01:002018-12-18T13:42:54.552+01:00O nie... Mleczna lub biała by to w ogóle zniszczył...O nie... Mleczna lub biała by to w ogóle zniszczyła. Alkoholową białą to dopuszczam tylko np.... Półtorakową. Musiało by to mieć sens. O, taką bym chciała. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-65061536644585235672018-12-16T11:26:13.189+01:002018-12-16T11:26:13.189+01:00Ty masz niedosyt, a mnie nadzienie kojarzy się z c...Ty masz niedosyt, a mnie nadzienie kojarzy się z czymś przepysznym. Gdyby tylko zastąpić ciemny koszmarek mleczną pierzynką, albo w ogóle zostawić samą białą. I oczywiście odpowiednio ją pogrubić. Jedyny minus nadzienia to a la cytrynowy kwasek. Wolałabym już porzeczkę.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-66006310804669206362018-12-11T20:59:30.523+01:002018-12-11T20:59:30.523+01:00Cieszmy się, że chociaż wierzchnia czekolada to 70...Cieszmy się, że chociaż wierzchnia czekolada to 70 %. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-14592523049494996092018-12-11T18:03:28.190+01:002018-12-11T18:03:28.190+01:00Nooo, tutaj przy takiej ilości słodkiego i maślane...Nooo, tutaj przy takiej ilości słodkiego i maślanego nadzienia, ta biała warstwa była wybitnie niepotrzebna. Kir royale piłam, schłodzony całkiem dobrze wchodzi!johngalthttps://www.blogger.com/profile/14330734802897214151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-62336668839808434292018-12-11T13:28:24.683+01:002018-12-11T13:28:24.683+01:00Jakoś mnie nie ciekawią, bo opierają się na posypk...Jakoś mnie nie ciekawią, bo opierają się na posypkach. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-19108484340890924232018-12-11T13:24:58.827+01:002018-12-11T13:24:58.827+01:00Życzę, żebyś Ty nie musiał narzekać. Mam nadzieję,...Życzę, żebyś Ty nie musiał narzekać. Mam nadzieję, że Zotterowi w końcu znudzą się te białe warstwy i słodzenie. Chociaż nie bardzo rozumiem, jak ktoś siedzący tak w temacie ciemnych czekolad może odczuwać chęć takiego zacukrzania tabliczek. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-87596962626850370372018-12-10T13:26:43.818+01:002018-12-10T13:26:43.818+01:00Czekolada wygląda bardzo interesująco! Koniecznie ...Czekolada wygląda bardzo interesująco! Koniecznie musisz spróbować ręcznie robionych od Mirosława Pelczara z wysoką zawartością kako oraz naturalnymi dodatkami :)Konessohttps://www.blogger.com/profile/09202255697669219360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-51654962422867157932018-12-10T10:46:31.183+01:002018-12-10T10:46:31.183+01:00Basia też pisała, że brak jej charakteru i narzeka...Basia też pisała, że brak jej charakteru i narzekała, że warstwa białej czekolady przesładza. Mam nadzieję, że wkrótce sam się przekonam.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.com