tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post7911796681356343301..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Ritter Sport Kakao Klasse / Cocoa Selection 61 % Fine from Nicaragua ciemna z NikaraguiKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-35360100150455902232020-11-24T12:50:02.490+01:002020-11-24T12:50:02.490+01:00Właśnie mi wieś kojarzy się swojsko, nawet ordynar...Właśnie mi wieś kojarzy się swojsko, nawet ordynarnie. A ta tabliczka pachniała ordynarnie masłem, cukrem, jajkami... RS, taki czysty, kojarzy Ci się ze sztucznością? Ten według mnie nie.<br />Też nie wiedziałam. Czasami abstrakcyjne rzeczy przychodzą w skojarzeniach przy degustacji, ale potem wygooglałam. Tradycyjnie nie, ale można, więc obstawiam, że taki na białku mógłby smakować jak to.<br /><br />Pamiętasz, kiedyś już pisałyśmy o lukrze / pomadzie... Wydaje mi się, że jest tyle sposobów, by coś takiego zrobić, że trudno o jeden, definicyjny przykład.Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-79333676819164585032020-11-23T11:09:36.559+01:002020-11-23T11:09:36.559+01:00Kurczę, chciałabym poczuć aż tyle smaków co Ty, na...Kurczę, chciałabym poczuć aż tyle smaków co Ty, nawet jeśli miałyby być to kurz i jajka :D ja w niej poczułam tylko gorzkie kakao i dlatego średnio mi smakowała bo była za mało słodka jak dla mnie :DFirst Aid Sweethttps://www.blogger.com/profile/16951110390639967631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-53931906199394546262020-11-23T08:47:54.170+01:002020-11-23T08:47:54.170+01:00Śliskie surowe jajko, o nie, wtf? :D Kurnik w zapa...Śliskie surowe jajko, o nie, wtf? :D Kurnik w zapachu? Może w trakcie degustacji pod oknami przejechała Ci furgonetka z kurczakami z fermy. W życiu nie połączyłabym R.S. z wsią. Wieś kojarzy mi się swojsko, może trochę przaśnie i ordynarnie, ale względnie naturalnie. Nie wiedziałam, że lukier robi się na białku. Rzeczywiście można. Hmm.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.com