tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post8295584112567770794..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: MIA 65 % Madagascar Coconut ciemna z Madagaskaru z kokosemKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-56137385277467230482019-06-17T12:15:28.780+02:002019-06-17T12:15:28.780+02:00Ogólnie MIA trochę przypominają mi Menakao, pewnie...Ogólnie MIA trochę przypominają mi Menakao, pewnie dlatego tak mi smakują.<br /><br />Ostatnimi czasy próbowałam tak wiele różnych nadziewanych itp. gorszych, kupionych raczej pod Mamę, i pewnie nawet sobie nie wyobrażasz, jak wygłodniała jestem w kwestii ciemnych! Tym bardziej, że upały im tak nie szkodzą. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-24154046141822534902019-06-16T23:07:20.857+02:002019-06-16T23:07:20.857+02:00Właśnie przy rwaniu trzeszczy, a jak w ustach się ...Właśnie przy rwaniu trzeszczy, a jak w ustach się ją podgryza (chałwy w ustach nigdy tylko nie rozpuszczam, zawsze ciamkam, podgryzam i podsysam trochę), to wtedy tak trzeszczy-skrzypi specyficznie. Wynika to z jej chałwowości i cukru (bo czymże byłaby chałwa bez niego). :>Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-36102010810275484532019-06-15T11:52:09.543+02:002019-06-15T11:52:09.543+02:00Pewnie kiedyś spróbuję, bo kocham madagaskarskie k...Pewnie kiedyś spróbuję, bo kocham madagaskarskie kakao, ale na razie tabliczki bez dodatków maja pierwszeństwo. Wygląd posypki przypomina mi Menakao.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-27577298535753729132019-06-15T11:06:01.432+02:002019-06-15T11:06:01.432+02:00Ey, chałwa trzeszczy? Moim zdaniem tylko przy rozr...Ey, chałwa trzeszczy? Moim zdaniem tylko przy rozrywaniu, a potem się rozpływa. Wiórki są stałe, chrzęszczące. Nie pasuje mi do kokosa żaden cytrus, nawet lubiany na surowo grejpfrut. Dodatkowo pikantność pieprzu to nie dla mnie.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-19127585696888067552019-06-15T06:38:12.174+02:002019-06-15T06:38:12.174+02:00Im słodsza czekolada tym lepiej dla mnie :D jesteś...Im słodsza czekolada tym lepiej dla mnie :D jesteśmy ciekawa tej kefirowości. No ten kokos wygląda przepięknie! <3 First Aid Sweethttps://www.blogger.com/profile/16951110390639967631noreply@blogger.com