poniedziałek, 20 czerwca 2016
Pralus Bresil Forastero 75 % (100 g) ciemna z Brazylii
›
Próbując po kolei neapolitanki francuskiej marki Pralus, myślałam, że spróbowanie pełnowymiarowych tabliczek na długo pozostanie w sferze m...
25 komentarzy:
niedziela, 19 czerwca 2016
Pop Tarts Frosted Brown Sugar Cinnamon
›
Lubię próbować nowe rzeczy. Do niektórych rzeczy podchodzę sceptycznie, sprawdzając "czym też wszyscy tak się zachwycają?". Tak b...
18 komentarzy:
sobota, 18 czerwca 2016
Toblerone Milk mleczna z nugatem migdałowo-miodowym
›
Wszystkie ciekawsze warianty Toblerone są już na blogu, a mi została jeszcze jedna trójkątna czekolada, na którą jednak moja ochota z każdy...
20 komentarzy:
czwartek, 16 czerwca 2016
Toblerone White biała z nugatem migdałowo-miodowym
›
Z białą czekoladą mam ostatnio bardzo różnie, zdradzę Wam jedynie tyle, że na razie widzicie moje "wykańczanie" tych nieco gorszy...
23 komentarze:
środa, 15 czerwca 2016
lody na patyku Magnum Loving Kiss Tiramisu; Magnum First Kiss Creme Brulee
›
Po przetestowaniu dużej części pospolitszych magnumów, w końcu zdecydowałam się zakupić dwa limitowane smaki. Niby nie ciągnęło mnie do nic...
23 komentarze:
wtorek, 14 czerwca 2016
Chateau Biała z Chrupkami ryżowymi i kawałkami orzechów laskowych
›
Po białej kokosowej czekoladzie Chateau (która w dalszym ciągu ma u mnie 10/10) planowałam przyjrzeć się dokładniej tym czekoladom, ale na...
21 komentarzy:
poniedziałek, 13 czerwca 2016
Akesson's 75 % Criollo Cocoa Madagascar Ambolikapiky Plantation ciemna z Madagaskaru
›
Przyglądając się liście posiadanych czekolad zauważyłam, że zebrało się tam kilka z kakao z Madagaskaru o zbliżonej jego zawartości, co nat...
17 komentarzy:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer